Wednesday, July 21, 2010

UNIRAZAK & Cairo University


Pada 13 Julai 2010 yang lalu University Tun Abdul Razak dan University Cairo telah menandatangani perjanjian persefahaman. Pihak University Tun Abdil Razak diwakili oleh Prof Datuk Dr. Md. Zabid Haji Abdul Rashid (President & Vice Cancellor University Tun Abdul Razak) dan Cairo University diwakili oleh Prof Dr Adel Zaid (Vice President Education & Student Affairs Cairo University).

Prof, Madya Dr Bustam Kamri Dekan College for Open Learning, University Tun Abdul Razak sebagai saksi perjanjian tersebut. Manakala saksi daripada Cairo University diwakili oleh Prof Dr Awad Abbas Ragab (Manager Director, Cairo University Open Learning Center). Diharapkan kerjasama ini dapat memberi peluang kepada pelajar-pelajar di sekolah aliran agama dan bahasa Arab melanjutkan pengajian di tanahair tanpa berbelanja ke luar negara.

4 comments:

 1. Alhamdulillah.

  Semoga usaha murni ini akan berterusan dan memberi manfaat untuk semua.

  ReplyDelete
 2. alhamdulillah,.. & insyaAllah,.. semoga usaha-usaha ini dapat memberi peluang kepada pelajar-pelajar di sekolah aliran agama & bahasa arab melanjutkan pelajaran di tanah air tanpa berbelanja lebih di luar negara.

  ReplyDelete
 3. Sama-sama mendoakan usaha ini. Terima kasih sokongan anda.

  ReplyDelete